AKTUALNO

Črna prst - pogled na kočo 28.3.2014

April 9, 2014

news_image
Ste se kdaj vprašali, kakšen je zimski pogled na kočo na Črni prsti?

Pojdite spočiti na 13. GM4O!

April 8, 2014

news_image
Organizator GM4O sporoča, da so se zaradi povečanega zanimanja za prenočitve v preteklem letu, tokrat odločili ponuditi tudi prenočišča v Podbrdu.

Društvo Baška dediščina na festivalu cvetnonedeljskih butaric

April 5, 2014

news_image
Društvo Baška dediščina je prispevalo k razstavi pusl iz Podbrda in kaštron iz Hudajužne. Ob razstavi le-teh pa bodo opisane tudi sestavine pusla in kaštrona.

Zven izročila bogati Baško grapo

April 5, 2014

news_image
Društvo Baška dediščina ja sredi marca na rednem volilnem občnem zboru popisalo zadnjo stran v knjigi delovanja za leto 2013. Preko 100 članov je z več kot 2300 urami prostovoljnega dela izvedlo zastavljeni program ...

Po pisma in denar kar k trgovcu

April 3, 2014

news_image
Tolminski občinski svetniki so odločno proti uvedbi premične pošte na Grahovem ob Bači in spreminjanju podbrške v pogodbeno. So pa s stisnjenimi zobmi soglašali, da pogodbena postane pošta na Slapu ob Idrijci.

Radio Koper - Ob enajstih! Z Ernestom Kemperle

April 3, 2014

news_image
Ernest Kemperle se je za sadjarstvo zanimal že kot otrok. Sadovnjak ima na Bači nad Podbrdom. Danes v njegovi zbirki starih sadnih sort najdemo predvsem hruške in jabolka. Sadovnjak obdeluje pretežno sam, iz sadja iztisne sok, hruške še vedno suši tako kot nekoč, v krušni peči. Pogovor je posnela Lea Kemperle.

Primorski gorski teki - 14. Gradiški gorski tek

April 2, 2014

news_image
Gorski tekači PD Podbrdo v novih tekaških dresih ter novim logotipom Baške grape. Nam se dopadejo, pa vam?

NOVA PODOBA BAŠKE GRAPE IN PROJEKT POBG • Hudajužna • Slovenija

March 26, 2014

news_image
Novo podobo bomo prvič predstavili v Hudajužni, skupaj z rezultati projekta in sicer v soboto, 29. marca ob 19. uri. Dobimo se v prostorih krajevne skupnosti, med vse odeležence pa bomo razdelili tudi promocijske pakete. Bodite čisto prvi in pridite!

Projekt PROMOCIJSKO OKO BAŠKE GRAPE in FESTIVAL GRAPAR na spletni strani tolmin.si

March 24, 2014

news_image
Projekt PROMOCIJSKO OKO BAŠKE GRAPE in FESTIVAL GRAPAR na spletni strani tolmin.si Projekt sofinancirajo Evropski kmetijski sklad za razvoj podeželja, Republika Slovenija in Občina Tolmin. Organ upravljanja za Program razvoja podeželja Republike Slovenije za obdobje 2007-2013 je Ministrstvo za kmetijstvo in okolje.

SREČANJE S KS BAŠKE GRAPE • Grahovo ob Bači • Slovenija

January 24, 2014

news_image
V petek, 24. januarja 2014 se ekipa za trajnostni razvoj Baške grape sreča s predstavniki krajevnih skupnosti Baške grape z namenom nadgradnje 1. verzije Strateškega dokumenta za trajnostni razvoj Baške grape in definiranjem natančnejših korakov in potencialnih nosilcev izvedbe prvih skupnih aktivnosti, ki vodijo k vzpostavitvi boljših pogojev za življenje na tem območju.

RSS  codestrat concrete5 addon development